A KÉT-KATA KFT. TÁJÉKOZTATÓJA A COVID-19 JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATBAN 

Kedves jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleink!

A jelenlegi helyzethez igazodva a kormány intézkedései nyomán a következőkről tájékoztatjuk: 

·         Ha lehetséges, telefonon, illetve e-mailben keressen minket, ne személyesen!

·         Tudjuk jól, hogy az agrárium nem állhat le, emiatt tőlünk telhetően mindent megteszünk, hogy továbbra is magas színvonalon szolgáljuk ki Önöket. 

·         Ha mégis személyesen keresne fel minket telephelyeink egyikén, kérjük tartsa be a járványügyi szabályokat a fertőtlenítésre és a távolságtartásra vonatkozóan! 

·         Kérjük ebben az esetben mellőzzék a szokványos üdvözlési formákat! (kézfogás, puszi) 

·         Az alkatrészek és bejövő gépek továbbra is érkeznek, viszont felmerülhet a szállítási idő meghosszabbodása.

·         A Kubota németországi központja biztosított minket arról, hogy továbbra is dolgoznak, így ezzel kapcsolatban nem merülhet fel probléma. 

·         Telephelyeinken rendszeresen alaposan fertőtlenítünk és takarítunk, illetve megtettük a szükséges óvintézkedéseket.

·         Kereskedő kollégáink figyelmét felhívtuk arra, hogy amennyiben nem kiemelten szükséges a személyes találkozó, munkájukat online vagy telefonos kapcsolattartással végezzék. Személyes találkozó esetén pedig tartsák be a vonatkozó szabályzatot (maszk, kézfertőtlenítő használata, stb.) 

Amint az köztudott, a Két-KATA Kft. családi vállalkozásból indult és továbbra is törekszik arra, hogy megtartsa ennek legfontosabb tulajdonságait. Számunkra az ügyfeleink biztonsága és elégedettsége mellett kiemelten fontosak munkavállalóink is. Más iparágak mellett az agráriumban is várhatóak a koronavírus miatti gazdasági problémák. Törekszünk arra, hogy ez ügyfeleinket és munkavállalóinkat is a lehető legkisebb mértékben érintse. 

Megértésüket köszönjük!

 

Szabó István és Szabó Istvánné 
műszaki és ügyvezető igazgatók