A Kubota növeli nagy traktor üzletágát Észak-Amerikában

A Kubota Corporation egy egyedi megállapodást kötött az észak-amerikai Buhler Industries Inc.-el, a Versatile traktorok gyártójával, annak érdekében, hogy bővítse traktorainak palettáját. 

Forrás: Profi Magazine (látványterv)

A Kubota Corporation ma bejelentette, hogy a Buhler Industries Inc. gyártási és termelési tapasztalatait használja fel új mezőgazdasági traktor szériájának gyártásához. A Buhler jelentős tapasztalattal rendelkezik a nagy traktorok tervezése, gyártása és forgalmazása terén Észak-Amerikában. Ezért a Kubota úgy döntött, hogy ezt felhasználva ezt az irányt választja a fejlesztési idő javítása és a termékkövetelmények optimalizálása érdekében, hogy megfeleljen a helyi igényeknek. Ez az új megállapodás lehetővé teszi, hogy a Kubota jelen legyen az észak-amerikai piacon. A vállalat mérnöki szakértelmének köszönhetően az új traktorokat kizárólag a Kubota számára, testre szabottan tervezték a könnyű üzemeltetés és a hatékony működés érdekében. A traktorok gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában 2019 második felében indítják el a Buhler Winnipeg-i gyárában, követve a Kubota eddigi stratégiáját, hogy bekerüljön az észak-amerikai nagy traktorpiacra.

 

„Ez a megállapodás mindkét vállalat számára izgalmas” - magyarázta Grant Adolph, a Buhler Industries vezérigazgatója. - „A Versatile márka világszerte híres a nagy teljesítményű, megbízható és jól megépített traktorokról. Mivel a Kubota Corporation bővíti jelenlétét a mezőgazdasági gépiparban, ezek a jellemzők a márka minőségi követelményeivel és alapvető értékeivel összhangban vannak.”

 

További információk a Kubota-ról: www.kubota-global.net vagy www.kubota-eu.com.

 

2019. március 15.