Elindul a kiterjesztett gyártói garanciát biztosító Kubota Care Program!

 

 

 

 

 

 

 

 

5 év gyári garanciát biztosítunk a Kubota Care Programban!
 

Ez mit jelent számomra? 
A Kubota által biztosított kiterjesztett gyári garancia 5 évig megszabadítja Önt a traktor javítási költségeitől. Ilyen feltételekkel erőgépet vásárolni egy hosszútávú, kiváló befektetési lehetőség. A Kubota nem véletlenül vállal a piacon ilyen egyedülálló hosszúságú garanciát, hiszen termékei legfőképpen a megbízhatóságukról ismertek. 

A Kubota Care Program garantálja, hogy a kiterjesztett gyári garancia időtartama alatt a lehető legjobb szerviz ellátást kapja a Kubota termékeire specializálódott szerviztechnikusainknak köszönhetően, beleértve azt is, hogy természetesen csak és kizárólag minőségi Kubota alkatrészeket szerelünk be. 
Fontos tudnivaló, hogy ezt a garanciát a Kubota saját maga biztosítja sok más gyártóval ellentétben, akik biztosítóval működnek együtt. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabban történik az ügyintézés, mint azokban az esetekben, ahol egy harmadik fél közreműködésére is szükség van. További előny, hogy ebből adódóan a garanciális javítások összege teljes mértékben a gyártóra hárul, tehát a tulajdonosnak nincs önrész fizetési kötelezettsége. 

 

Hogyan működik? 
Az 5 éves kiterjesztett gyári garancia lehetősége új erőgépek vásárlásakor lép életbe.

Ennek további részleteiről érdeklődjön személyesen Kubota kereskedőjénél!

 

A Kubota Care Program 2019.11.01-től csak az M5001, M5001N, MGX-IV és M7002 szériákra érvényes.

A garancia a további szériák esetében is hamarosan elérhető lesz!